The Legend, Our World

the Legend, dit is onze Wereld.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Olive Ainsley Brealyn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olive

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 10-11-10

BerichtOnderwerp: Olive Ainsley Brealyn    wo nov 10, 2010 11:29 pm

~Volledige Naam: Olive Ainsley Brealyn
~Roepnaam: Olive
~Geslacht: Vrouwelijk
~Leeftijd: Onbekend
~Status: Onsterfelijk // Vrijgezel
~Soort: Onbekend
~Wezen: Puur Duister. Toch?

~Karakter Eigenschappen: Duister, Arrogant, Egoïstisch, Giftig.
~Karakter: Olive is als de Giftige Appel in Sneeuwwitje, van buiten lijkt ze Heerlijk, Gezond, en nog meer, maar zodra je je Tanden in het Vruchtvlees zet, overvalt de Bittere Smaak je, proef je hoe het vergif op je tong ligt, maar weet je dat het te laat is. Het vergif zal zich binnendringen. Een betere omschrijving van Olive, is er niet. Ze is als de Verboden Vrucht, en de Giftige Appel. Je kunt beter verdwijnen als ze in je buurt is, maar iets roept je, om haar te plukken, en te genieten van haar smaak. Al zal het geen genieten zijn, want zodra het sap uit de appel vrijkomt, proef je een bittere smaak op je tong, weet je hoe vergif je lichaam zal binnen dringen. Olive is iemand die je maar beter uit de weg kan gaan. Ze is gek op spelletjes, maar haar spelletje, lopen niet goed af, niet voor de ander, niet voor de tegenspeler. Het kan haar niets schelen wat andere van haar vinden, daar trekt ze haar neus bij op. Ze is Arrogant en Egoïstisch, ze zal het eerst aan zich zelf denken, niet aan een ander. Ze is als een Zonsverduistering. Duister, Giftig, Verboden. Ze kent geen Licht, of toch?

~Uiterlijk: Olive is zeker niet Lelijk, dat is een ding wat niet te ontkennen valt, en al zouden andere haar wel lelijk vinden, het gaat erom dat ze blij is met zichzelf. Ze is knap, zeker, bijzonder. Ze heeft een lang en slank figuur, dat figuur is goed gevormd, ook dat. Iets dat bijzonder aan haar is, is de grauwe huid, niet wit als sneeuw, maar donkerder, grijzer. Haar huid lijkt lichtgrijs, maar op sommige plekken, lijkt er een roze kleur naar voren te dringen. Haar haren zijn zwart als de nacht, met stralend witte plukken daarin vermengd, het haar komt tot voorbij haar heupen. Haar ogen zijn groot, donker, en fel groen. Bij de geboorte van Olive waren haar ogen olijf kleurig, maar die veranderen, tot fel, doordringend groen. Het groen waar je niet omheen kan, haar ogen trekken je naar haar toe. Verder heeft ze een tatoeage, die begint bij haar middel, en tot voorbij haar heupen loopt.

~Verleden: Onbekend

~Kracht: Haar krachten, lijken op een of andere manier altijd duister bedoeld te zijn, zo Duister als zij, lijken haar Krachten en de Doelen die ze wil bereiken, met haar Krachten. Olive is tot veel in klaar, heel veel en is alles behalve zwak. Ze heeft genoeg krachten tot haar beschikking. Ook kan ze van gedaante veranderen, een willekeurige gedaante, maar ook gedaantes, van personen die ze tegen komt. Ze beheerst Duistere Magie, en meer. Soms meer, dan waar je Fantasie aan kan denken. Ook is ze Stil, Stil maar dodelijk, ze weet zich overal binnen te dringen, een gesloten ruimte, je leven. Wie haar verteld dat ze zwak is, slaat de plank mis, en kan iets, iets terug verwachten.

~Extra: Onbekend

Spoiler:
 

P.S. Kijk maar even Goed naar de achternaam ^^ Je zult nog wel iemand vinden die Brealyn als Achternaam draagt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Olive Ainsley Brealyn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Legend, Our World :: Algemeen :: Jouw Karakter-
Ga naar: