The Legend, Our World

the Legend, dit is onze Wereld.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nyckolas Jaeden Davion Alyscones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nyckolas

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 11-11-10

BerichtOnderwerp: Nyckolas Jaeden Davion Alyscones    do nov 11, 2010 8:52 pm~Volledige Naam: Nyckolas Jaeden Davion Alyscones
~Roepnaam: Nyckolas
~Geslacht: Mannelijk
~Leeftijd: Onbekend
~Status: Onsterfelijk//vrijgezel.
~Soort: Onbekend
~Wezen: Duister

~Karakter Eigenschappen: Intelligent, koud, emotieloos, sadistisch, onafhankelijk, ijdel, kinderachtig, nieuwsgierig.
~Karakter: Nyckolas is een intelligent, koud, emotieloos persoon. Hij kan enorm sadistisch zijn en vindt alles wat met pijn te maken heeft geweldig, behalve als het bij hemzelf gebeurd. Nyckolas is van niemand afhankelijk, al kan het nog wel eens zijn dat hij een ‘prooi’ uitkiest, waar hij soms nog wel eens wat dingen laat afhangen, zodat die persoon alles voor hem regelt. Hij is een echte ijdeltuit en besteedt veel tijd en geduld aan zijn kleding en haren. Hij kan soms nog wel eens hatelijke opmerkingen geven en smerige en sluwe trucjes uithalen. Nyckolas gedraagt zich erg volwassen, maar kan naast zijn serieuze kant kan hij ook verschrikkelijk kinderachtig doen. Zo draaft hij altijd zijn zin door en kan hij woest op de grond gaan slaan, als een klein kind, als niemand hem gelijk geeft. Verder is hij nieuwsgierig en gaat hij vaat op onderzoek uit, dit moet wel een reden hebben en in zijn voordeel werken, zoals bijv. de andere kant afluisteren waardoor hij ze weer kan ‘pesten’.
Nyckolas is emotieloos, zoals hierboven al kort was beschreven. Dit klopt ook, hij toont nooit zijn emotie, een glimlach is bijna nooit op zijn gezicht te vinden. Af en toe een grimas, die moet lijken op een lach, maar dat is alles. Het enige wat wel vaak te zien is, is zijn woede. Zijn uitbarstingen zijn heel rustig, maar kunnen omslaan in een geschreeuw en gegooi, hiervoor moet je dus oppassen. Verder is hij erg gesteld op rust, hij heeft tijd voor zichzelf nodig, om bijvoorbeeld te kunnen lezen of gewoon even niets te doen.
Nyckolas kan aardig zijn, maar het ligt er maar net aan of hij ‘iets’ in je ziet. Zo kan hij heel sociaal en spontaan doen, voor zover het bij hem mogelijk is.
Ook is deze jongen erg gesteld op complimentjes. Hij heeft een soort jongere uitstraling, wat bij veel meisjes gewild is. Laat hun dat maar denken, hij weet anders wel beter. Nyckolas is een perfectionist, zelfs met het eten. Hij zit dan ook vol met de regels van etiquette.

~Uiterlijk: Nyckolas heeft halflang blauwzwart haar, met felblauwe ogen. Zijn bleke huid doet zijn ogen blauwer lijken en zijn haren zwarter dan ze zijn. Zijn haren zitten meestal hoe ze vallen, al kamt hij er nogal vaak aan, ze vallen toch altijd kaasrecht naar beneden. Met zijn tengere lichaamsbouw, lijkt het geen sterke jongeman, dit is hij ook niet ,maar met goed denkwerk bespeeld hij de sterkste jongeman. Zijn houding is onverschillig, maar ook streng en rechtvaardig en zelfs een beetje angstaanjagend. Zijn kale blik op zijn gezicht geeft mensen de rillingen.
Zijn kleding is duur, en uitgebreid, iets waar hij enorm veel tijd aan besteed en veel waarde aan hecht – ja hij hecht waarde aan zijn kleding!-. Hij is van adel, en dit wilt hij ook met alle liefde zien. Hij is 1.81 meter lang – hij is zo goed als uitgegroeid, al kan hij nog 1 of 2 centimeter groeien

~Verleden: Nyckolas verleden verliep niet even vlot. Zijn ouders zijn vermoord voor zijn ogen, waar hij nog een trauma aan overheeft gehouden, hierdoor is hij heel afstandelijk en vertrouwt hij niet veel mensen. Toen dit gebeurde was hij 11 jaar oud. De enige die hij vertrouwt moet hij nu achterlaten en dit is heel pijnlijk voor hem. Maar in ieder geval. Langzaam kruipt hij na dit ongeval er weer boven op. Dit was eigenlijk zijn zwarte herinnering uit zijn verleden. Nyckolas hield van spelen, maar was ook een kei in spullen kapot maken van anderen, dit maakte hem ook al snel vriendloos, omdat niemand met hem wilde spelen. Dit boeide hem niet. Hij had een hekel aan een groot deel van de staff die werkte op het kasteel, waar hij nu nog steeds leeft. Een butler, is hem bij gebleven, en dit is zijn trouw en toeverlaat. Zijn steun om op te leven, die, hij nu moet achterlaten.
Nyckolas leerde viool spelen op zijn 4e. Het was belangrijk volgens zijn moeder, dat hij een instrument leerde bespelen, wat niet zomaar iemand zou kunnen spelen. Viool spelen is hierdoor zijn passie geworden en zijn gedachtenis naar zijn ouders.
Nu zijn ouders dood zijn, leeft hij, als hertog op het duistere kasteel in Parijs. Hij heeft al veel ‘vergaderingen’ meegemaakt met de koning van Frankrijk, ondanks zijn jonge leeftijd, dit maakte hem vroeg volwassen. De rest van zijn familieleden, wonen ook allemaal in de buurt en helpen de jongeman waneer het nodig is, vooral toen het ongeval net was gebeurd, had hij deze had nodig, maar nu wilt hij alles alleen doen.

~Kracht: Nyckolas heeft geen kracht, hij vecht puur met wapens. Over het algemeen gebruikt hij een pistool, maar zo nu en dan een zwaard.

~Extra: Nyckolas speelt viool, en heeft hier ook een groots talent in. Praten over zijn ouders hun dood is iets wat hij nooit doet en nooit heeft gedaan ook. Het zit nog allemaal in hem.
En hij drinkt heel veel thee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nyckolas Jaeden Davion Alyscones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Legend, Our World :: Algemeen :: Jouw Karakter-
Ga naar: