The Legend, Our World

the Legend, dit is onze Wereld.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vanessa Céline Lawrence

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vanessa

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 08-11-10

BerichtOnderwerp: Vanessa Céline Lawrence   vr nov 12, 2010 12:29 am

~Volledige Naam: Vanessa Céline Lawrence
~Roepnaam: Vanessa; ze wordt het liefst bij haar volledige voornaam aangesproken. Alleen mensen die ze écht goed kent mogen haar anders noemen. Ze vindt het daarentegen niet erg om bij haar tweede naam; Céline aangesproken te worden.
~Geslacht: Vrouwelijk
~Leeftijd: 20
~Status: Sterfelijk / Vrijgezel (Ze gelooft niet in relaties, dus in haar ogen is ze altijd vrijgezel. Voor meer informatie zie Karakter)
~Soort: Vanessa is een Faunaat. Dat wil zeggen dat ze elk moment kan veranderen in een speciale dierlijke gedaante. Vanessa kan zich veranderen in een donkere, zwarte raaf.
~Wezen: Licht
~Karakter Eigenschappen: Stil, wantrouwend, ongelovig, zelfstandig, snel geïrriteerd, mysterieus.
~Karakter: Vanessa lijkt een stil en verlegen meisje. Maar schijn bedriegt. Vanessa heeft een hele persoonlijkheid, maar er zijn maar weinig mensen die de echte Vanessa te zien krijgen. Ze is erg gesloten, is erg wantrouwend en is niet zo sociaal. Vanessa lijkt dan wel stil, ze houdt van gezelschap. Met voorkeur van het andere geslacht. Vanessa gelooft niet in ware liefde. Ze geloof ook niet dat je je hele leven bij dezelfde persoon kan blijven, die persoon je eeuwige trouw beloven. Dat is gewoon onmogelijk, er zal toch een punt komen dat je van elkaar af wilt, toch? Vanessa is wel een flirterig typje, andere meiden praten wel eens achter haar rug om. Maar dat doet haar niets, integendeel, ze voelt zich er juist beter door. Ze heeft niet echt vriendinnen, maar waarom zou ze die nodig hebben? Als ze niet met een of andere jongen is, is ze het liefst alleen. Vanessa is erg zelfverzekerd, zo erg dat sommige mensen zich er wel eens aan ergeren. Ja, ze kan soms iet wat arrogant overkomen en is ook soms ook wel een beetje egoïstisch. Maakt het uit? Vanessa kan het niets schelen, het is immers háár leven. Ze vind het leven prima zo en hoeft er niets aan te veranderen. Denk niet dat Vanessa zichzelf niet kan verdedigen; dat kan ze namelijk prima. Ze beschikt niet over een of andere soort magie, maar ze is wel een Faunaat. Ze kan zich elk moment zonder moeite in een raaf veranderen. Ook heeft ze een soort metalen klauw om haar hand zitten. Hiermee kan ze moeiteloos iemand vermoordden, wat ze ook regelmatig doet. Vanessa is stil, gevaarlijk en toch aantrekkelijk. Een katje om niet zonder handschoenen aan te pakken…
~Uiterlijk: Vanessa heeft blonde, golvende krullen die ongeveer tot haar billen komen. Het hangt vaak warrig rond haar hoofd, ze doet er niet veel aan en weet dat ze toch wel aantrekkelijk is. Op haar voorhoofd heeft ze een soort tatoeage, wat het precies is weet ze zelf ook niet. Het zijn verschillende lijnen die een raaf symboliseren, tenminste, dat denkt ze. Om haar handen heeft ze een soort handschoenen waaraan gigantische ijzeren nagels vastgemaakt zijn; ideaal om een vijand in een klap uit te schakelen. Ze loopt vaak rond in korte, gescheurde jurkjes omdat ze geen zin heeft om iets nieuws aan te schaffen. Vanessa doet niet veel aan haar uiterlijk, want ze weet dat ze juist daardoor er zo aantrekkelijk uitziet. Less is more, toch?
~Verleden: Onduidelijk, Vanessa is plots opgedoken in deze wereld. Niemand weet waar ze vandaan komt, maar niemand maakt zich daar ook druk om. Ze is er gewoon, alsof ze er altijd al geweest was. Ze heeft het nooit met iemand over haar afkomst, en maakt zich er zelf ook niet druk om. Nee, Vanessa leeft in het hier en nu. Het verleden ver achter haar.
~Kracht: Vanessa bezit over de kracht om tot een grote, zwarte raaf te veranderen wanneer ze maar wil. Verder kan ze met haar ijzeren nagels elke vijand snel om het leven brengen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vanessa Céline Lawrence
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Legend, Our World :: Algemeen :: Jouw Karakter-
Ga naar: