The Legend, Our World

the Legend, dit is onze Wereld.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lisha Hailee Brealyn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lisha
Admin
avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 07-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Zaanstreek 8D

BerichtOnderwerp: Lisha Hailee Brealyn   ma nov 08, 2010 9:32 pm

~Volledige Naam: Lisha Hailee Brealyn
~Roepnaam: Lisha, Miss
~Geslacht: Vrouwelijk
~Leeftijd: Onbekend
~Status: Onsterfelijk//Vrijgezel
~Soort: Onbekend
~Wezen: Onbekend

~Karakter Eigenschappen: Mysterieus, Open, Duister, Licht.
~Karakter: Lisha is voor een ieder een mysterie, of misschien niet. Haar werkelijke persoonlijkheid en karakter is voor vele een mysterie, of dat is wat ze denken, wat ze horen. Zonder het te weten kennen ze haar, misschien beschouwen ze haar al, als een soort vriend. Niemand weet het, maar zij is het. Degene, die je denkt te kennen. Lisha is vaak buiten, bevind zich in het centrum en de wijken, overal. Maar steeds in een andere gedaante, nooit gaat ze de straat op in 'haar'gedaante. Lisha kan heel open zijn en vriendelijk, licht, maar ook hard, bot, duister. Ze kan zo verschillend zijn, maar ook zo het zelfde. ze is een Open Boek, vol met Geheimen, waar Ink over lijkt te zijn gemorst. Je weet te veel niet, en te weinig wel van haar. Er doen zich verhalen over haar de ronde, hoe ze zou zijn, maar wie kan zeggen of ze waar zijn ? Alleen zij kan je de waarheid vertellen, en dat zal ze niet doen. Ze laat het zo, ze merkt wel hoe de mensen bij haar komen en pakt ze aan op de manier die ze nodig hebben. ze is bijzonder, mysterieus, of toch niet ?

~Uiterlijk: Zodra Lisha zich naar Buiten begeeft, zal ze elke keer, opnieuw, steeds een verschillende vorm aannemen. Niemand zal haar dan nog herkennen, pas zodra ze 'haar' vorm weer aanneemt is ze herkenbaar. Ze maakt enkel gebruik van gedaante verandering, zodra ze naar buiten wil gaan. Maar in het Kasteel, waar zij leeft, en wanneer ze iemand moet spreken. Ze heeft dan Blonde haren, die zo licht zijn, dat ze bijna wit kunnen lijken, waar verschijnende donkere, zwarte plukken door heen zitten, de plukken zitten iet wat willekeurig, slordig haast, en hangen langs haar smalle gezicht. Verder heeft ze een stel ogen, die van kleur lijken te verschillen, wanneer je dicht genoeg bij haar staat, het verschil lijkt klein, maar dichterbij wordt het duidelijker. Een van haar ogen is Paarsig, terwijl het andere Rozig is. Ook lijkt het Roze, zachter, ronder, en het Paarse, scherper, harder. Ze heeft een slank figuur een mooie, gezonde huidskleur, die niet te bleek is. En iets wat bij haar hoort, een rod figuurtje, op haar voorhoofd geplaatst, waar voor haar de betekenis duidelijk is.

~Verleden: Onbekend

~Kracht: Lisha. Ze zal alles beheersen, zodra dat nodig is, wanneer dat niet nodig is, ook dan. Elk Element is voor haar iets, wat haar al geen moeite meer kost. Zowel De Lucht, De Aarde, Het Vuur en Het Water, alles, Figuurlijk, Letterlijk. Ook Lichte en Duistere Magie, beide weet ze het te beheersen. Niets, niets is haar te dol. Maar ze maakt slecht gebruik van enkele per keer. Niemand mag kunnen denken dat zij het is, degene die het gecreëerd heeft. The Legend. Ze gebruikt per Uiterlijk, andere Krachten. Niets, Nooit, alles tegelijk. Voor haar eigen Veiligheid, of dat van de Bewoners. Ze kan jou beheersen, maar zal dat niet doen, wanneer dat nodig is. Ze maakt geen gebruik van haar Krachten, om er maar te koop mee te lopen. Vaak om zichzelf te vermaken of te beschermen. Maar dan nog, zal ze een ander niet de Pijn bezorgen, die ze zelf niet zou willen hebben. Alles, niets is haar te dol. Spot niet met haar, je weet niet half wat ze kan. Haar handen hebben een slank figuur en haar nagels zijn scherp als messen.

~Extra: -Komt nog-

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thelegend.actieforum.com
 
Lisha Hailee Brealyn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Legend, Our World :: Algemeen :: Jouw Karakter-
Ga naar: