The Legend, Our World

the Legend, dit is onze Wereld.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 June Tamina Lighthouse

Ga naar beneden 
AuteurBericht
June

avatar

Aantal berichten : 75
Registratiedatum : 07-11-10
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: June Tamina Lighthouse   ma nov 08, 2010 10:30 pm

~Volledige Naam: June Tamina Lighthouse
~Roepnaam: June
~Geslacht: Vrouwelijk
~Leeftijd: Onbekend
~Status: Onsterfelijk// Vrijgezel
~Soort: Onbekend
~Wezen: Licht

~Karakter Rustig, Praat niet veel, Onzeker,Intelligent .
~Karakter: June is iemand die je het minst zal opvallen in een massa, degene die nooit het eerst in je zich komt, maar dat deert haar niet, ze is zichzelf, en kan daar nu eenmaal niets aan veranderen. Ze is een vredige stilte, om het zo te zeggen. Ze zegt weinig, en niets, wanneer ze niet hoeft te spreken, ze is iemand die op je af kan komen, zonder dat ze zal opvallen, ze is iemand die uren kan staan toe kijken, zonder dat iemand het merkt. Maar ze is zeker niet onnuttig, ze is een belangrijke schakel hier in The Legend. Ze helpt Lisha als geen ander, niemand had haar taak kunnen overnemen, niemand had het zo als zij kunnen uitvoeren. June zorgt dat er orde blijft, dat er niet te veel gebeurt, of niet te erg. Ze weet grote gevechten te stoppen, zonder er veel voor te doen. Ook vertelt ze, vertelt ze wat er gebeurt, wat er wordt gezegd en wat er nog komen gaat. Ze is niet nutteloos, ze is belangrijk. Lisha en June kunnen elkaar al bijna, bijna als Familie zijn, bijna. June is Stil, Onopvallend, maar ook Sterk, dat zeker.

~Uiterlijk: June heeft lange donkerbruine haren, die tot voorbij haar middel komen, ze heeft een redelijk lange pony, die in onwillekeurige plukken voor haar ogen hangt, ook hangen er iet wat langere plukken aan de zijkant van haar gezicht. Haar ogen zijn groot en licht blauw van kleur. Ze is slank en tenger gebouwd, en heeft een redelijk lang figuur. Ze heeft bleke huidskleur, die net niet gezond meer is te noemen, maar nog niet sneeuwwit is. Vaak draagt ze een lint of band in haar haren en de kleding die ze draagt verschilt per keer.
Spoiler:
 

~Verleden: June is van oorsprong een Wees en woonde aan de rand van het Bos, waar een Kluizenaar haar trachtte op te voeden, maar toen de man haar vond was hij al Oud, en hij Overleed toen ze nog geen 7 Jaar was. Ze voelde zich ellendig, was er Kapot van, hij was haar Familie geweest. Ze moest verder, hoe moeilijk dat ook was, ze huilde vaak, uit verdriet en de machteloosheid, het feit dat ze er nu helemaal alleen voor stond. Voordat de kluizenaar overleed, had hij haar geleerd hoe ze kon overleven, ze leerde hoe ze een pijl en boog kon gebruiken. Om haar eventueel te verdedigen. Ze was nog jong toen Lisha haar vond, in een andere gedaante wellicht, Lisha nam haar mee, verzorgde haar, ze groeide uit, tot een belangrijke Schakel in The Legend. Toch heeft June, Lisha nooit helemaal als Familie kunnen zien, nog niet. Beide bewaren ze het geheim, wie Lisha echt is, of wie ze allemaal is.

~Kracht: June bezit genoeg krachten, ze mag dan Licht zijn, maar weer ook Duistere krachten te beheersen. Ze kent de Duistere Magie, net zo goed als dat ze de Lichte kent. Ze is zeker niet zwak wat haar krachten betreft, niet sterker als Lisha, maar wel sterker dan andere, sterk genoeg. Ze beheerst Duister en Licht, en zelfs een klein beetje, misschien niet bijzonder goed, Aarde. Met deze magie en dat Element, weet ze zich te redden.

~Extra: -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
June Tamina Lighthouse
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Legend, Our World :: Algemeen :: Jouw Karakter-
Ga naar: